Uppdateringen suger

Jag vet att uppdateringen suger men vet verkligen inte vad jag ska skriva om eftersom alla dagar ser likadana ut hos mig förtillfället.
 
Gjorde iallafall en film från förra veckans hoppning!
 
 

Awesome night!

Red ut idag, en såkallad mysfredag! Inga problem här inte! 
Ikväll har jag varit med Julia,Rasse,Felix och Olivia. vi har dunkat musik i hans A traktor och umgåtts, helt sjuk kväll! Underbara människor!



Dagens träning

Han började med att vara lat och trög och sen blev han helt plötsligt jättepigg och så höll det på så  typ 10 minuter. Vi jobbade mycket på volterna och mycket lösgörande övningar. Gjorde myckte bakdelsvändningar och han har blivit så mycket bättre på det nu! Avslutade när det kändes riktigt bra då han blev riktigt fin mot slutet.
 
Nu har jag ätit och duschat och även pluggat till So förhöret imorgon så nu känns det som det sitter utantill. 
 
 
Godnatt alla!
 

Vila

Grey vilar idag som vanligt på måndagar. Har inte gjort mer än att hänga med Olivia och köpa Mist Of Pandaria (wowspel) och sen dess har jag bara suttit vid datorn.
 
Awesome låt som alla borde lyssna på!
 

Braås bildeer

 Bilderna blev sena av någon okänd anledning.. Men bättre sent än aldrig!
Finaste ponny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den svansen!
 
 

Hoppträning Film

Finaste killen var helt underbar genom hela träningen! Vi hade ett väldigt bra tempo genom banorna 90-1m! Sånt flyt! Allt kändes så himla lätt och smidigt!
 
 

Ridpass

Idag red jag på ridbanan utanför stallet och han var fin tills jag kom till galoppen då han skulle låtsas vara rädd för det mesta. Men det släppte mer och mer och tillslut var han så himla fin! Gjorde snett igenom utan att han skulle byta galopp och det lyckades vi med, sen flera galoppombyten på en snett igenom.
 
Jag slutade med bakdelsvändningar och han gjorde det suveränt! Lätt något jag kommer fortsätta med!
 

HAHAHHAHHAHA DÖÖÖR

Jag för massa år sedan XD guuuuuud 
 

Dressyrfilm Braås

Finaste ponnyn <3
 
 
 

Repetition

Red igenom dressyrprogrammet som jag ska rida imorgon. Till en början var han väldigt spänd och tappade formen hela tiden. När jag red igenom programmet andra gången så var han hur fin som helst! 
Nu ska jag försöka hinna duscha och putsa, får se hur det går!



Fullspäckad helg

Idag så är det kalas hos farmor klockan halv 6 och innan dess ska jag ha hunnit rida och tvätta Grey då jag ska tävla dressyr imorgon. Finalen i dressyrallsvenskan!
Så allt kommer bli väldigt stressigt, imorgon tar det 2 timmar att åka. Lite halv värt kanske, så därför får vi hoppas på att han är riktigt fin!
 
 

Dressyrträning

Idag var det dressyrträning för Anne och vi skulle göra bakdelsvändningar och Grey är så trög med skänkeln när man gör det, så jag bad Anne hoppa upp och testa litegrann och då såg jag genast vad jag gjorde för fel och hon sa det till mig också. Så sen när jag hoppade upp så lyssnade han så mycket bättre.
Sen red vi även början till en förvänd galopp och han skötte sig hur bra som helst genom allt!
 
Så stolt över honom, så nu hoppas jag han är så fin på Söndag när det är dressyrtävling i Braås, finalen i Dressyrallsvenskan!
 
 
 

Ledig

Igår var jag ledig ifrån stallet och Grey vilade. Idag så är jag ledig ifrån stallet igen men Clara rider Grey idag då jag ska på någon gymnasiemässa på Elmia, vill se vad gymnasierna har att erbjuda osv..
 
Ville också bara fråga om ni har lust att kommentera lite av vad ni vill läsa så jag vet lite mer vad jag ska blogga om? 
 
 
 

Grankärr bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finaste ponnyn <3
 

Grankärr Video

Han var så fin genom hela dagen att det inte går att beskriva riktigt! så lyhörd och lugn. Så himla stolt över honom!
 
 
 

Tävlings Förberedelser

Imorgon är det sista omgången i hoppallsvenskan div 2, laget ligger väll inte så bra till men jag rider endå förklass. LC+5 går båda klasserna i. Lisa åker med imorgon på Tippie igen så Grey blir glad av lite sällskap med sin bästa kompis.
Jag åker upp runt halv 5 och rider sen blir det tvättning och putsning på sin smutsiga häst!
Denna outfiten blir det imorgon!
 
 
 
 

Påväg mot praktik

Sitter i bilen påväg till praktiken, denna veckan har gått otroligt fort och nu är det bara en vecka kvar, jag som trivs så bra. Menmen..

Igår tränade jag för Anne och det var hoppning. Mycket gymnastik hoppning och jag gillar inte att hoppa studs med Grey då han gör det för fort. Men det är väll en grej jag behöver träna på mer hemma. Det är ju bra att han är kvick, men jag vill ha ett lugnare tempo även om han är snabb.  Sen hoppade vi en annan linje med 3 studs och sen ett språng till en oxer, den linjen var han hur fin som helst! Hoppade lugnt hela vägen och hoppade med så fin teknik!  Hoppade även super ut när vi kom fel in! 
Bästa ponnyn ❤



HV Polo jacka!

Nu har jag ÄNTLIGEN tagit bild på jackan som ni ska få se, många av er kommer säkert tycka den är hemskt men jag älskar den av någon anledning!
 
Kostade 799:- på Charliesrean
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0