Hästar genom åren..

Kollade igenom min laptop och hittade massa gamla hästbilder på hästar jag ridit och vissa av dom har jag tävlat osv. Tänkte att det kunde va kul att se! Tänkte även skriva lite enskilda inlägg om vissa av dom.
 
Hjärta - A ponny
 
 
 
Otroligt fin outfit må jag säga..
 
Miss Zilgo - B ponny
 
 
 
 
Sibylla - B ponny
 
 
 
Baron - C ponny
 
 
 
Så otroligt många minnen med dessa hästar, saknar det något sjukt!..
Men om det inte vore utan Maria Stigsson så hade jag inte ridit dessa hästar eller tävlat dom <3
 

Greytime <3

Kan nog inget annat säga än att detta måste vara världens vackraste ponny! <3
 
 
 
 

Nya byxor

Var på stan med Jennie och köpte ett par boyfriend Jeans. Tanken var att vi bara skulle kolla men det slutar ju alltid så..



Från Ginatricot 499:-

Studiedag - Tisdag

Vi har studiedag imorgon så spenderar dagen och morgondagen med ingen annan än Jennie! 
Vi ska ha filmkväll med fruktsallad och glass, mysigt värre! Imorgon blir det en tripp till stan och kolla på lite kläder! 

Min lilla smurf ❤️





Skola

Har inte uppdaterat för jag pluggat då jag har prov idag. 
Var i stallet igår för första gången på länge och hälsade på Grey! Borstade på han litegrann, saknat honom! 

Usch, man är så otroligt trött nu, helt sjukt! Orkar knappt gå upp även om jag går och lägger mig i tid.




Hängslen

Idag så gick jag till skolan och det var väldigt roligt att träffa alla igen, lektionerna var väll inte detsamma men ska försöka ta igen allt jag missat så snabbt jag kan. Skulle egentligen åkt upp till stallet idag, men magen har gjort lite ont och sen skulle Lisa rida idag, så jag hade mest fått stå och frysa. Ska åka upp en dag och borsta på Grey men det får bli en dag vi inte ska vara där så otroligt länge.
 
Hur som helst så är det en sak jag har kollat på så otroligt länge och det är hängslen, men har inte hittat det någonstans. Sen nu kom jag på att det finns en hemsida som heter Nelly.com som har i stort sett allt i klädesväg och genast då hittar jag ett par för 149:- vilket inte är farligt alls. Funderar på att köpa dom, tror det hade varit snyggt, dock skulle jag föredra dom i vitt.
 
Dessa är då svarta med gulddetaljer.
 
 
Vad tycker ni? fult/fint?

Fix

Idag har jag städat mitt rum och rensat lite bland kläder och resten av sakerna. Fixade även en tavla med mig och Niklas. Jag känner mig mycket piggare så om jag känner mig pigg imorgonbitti så går jag till skolan, blir jag trött så går jag hem. 
Jannike har tagit hand om Grey dessa dagar och det har gått bra. Ska åka upp till han imorgon när han är ledig och borsta på honom. Har inte varit där på 2 veckor snart. Ska även putsa lite av hans utrustning.
 
 
 
 
 
Fina killarna! <3
 

Bättringsväg

Har blivit en hel del bättre nu och kunde faktiskt sova hela natten, halsen är i stort sett tillbaks till normalt. Lite svullen fortfarande men jag känner mig lite piggare faktiskt. 
Finns dock inte så mycket att skriva om eftersom jag inte gör något mer än att vara hemma.
 
Så vi får la köra på en kort frågestund eller något!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svar på kommentar

Hur träffades ni? :) 
 
Svar: Haha, svaret är alltid så konstigt egentligen... Vi träffades i World of Warcraft vilket är ett spel..
Men jag ångrar inte en sekund att vi träffades i verkligheten! <3
 
 
 
 

Körtelfeber

Var hos doktorn igår igen och gjorde nya prover eftersom det aldrig går över. Visade sig vara körtelfeber, vilket suger rätt hårt.
Kommer kanske hålla på i 2 veckor till + att jag inte får anstränga mig något alls. Det är sjukt svårt att äta eftersom det är jobbigt att svälja. Men tror nog det blir bättre om jag trycker i mig lite mat. 
Jannike lovade att ta hand om Grey denna veckan eftersom jag inte får rida på ett bra tag. Tack så jättemycket <3
 
Nu ska jag kolla på lite One Tree hill och försöka sova litegrann.
 
 
Sötnosen <3
 

Söndag

Har inte gjort mer än att bara vara hemma idag. Tråkigt som vanligt med tanke på att jag inte kan gå ut med kompisar lite eller hitta på något. Men förhoppningsvis blir jag bra snart, min hals har/är svullen och gör lite ont men allt har släppt i högersidan så nu känns det som allt är på bättringsväg. 
Om jag fortfarande inte har väldigt ont imorgon så går jag nog till skolan, vill träffa kompisarna igen, men hälsan före antar jag. Bättre att vila ut sig så man blir ordentligt frisk än att göra det halvdant.
 
Emma hoppade Grey idag och det hade tydligen gått bra, här har ni en film.
 
 

Sjuk..

Det enda jag har gjort dessa dagar är att ha suttit vid datorn, druckit flera liter te, halstablett efter halstablett.. Och även försökt sova lite trots smärtan i halsen..
 
Börjar bli ganska trött på detta med att bara sitta hemma, och det jag vill mest av allt nu är att bli frisk igen.. 
Vill få tillbaka alla rutiner igen, som att gå upp tidigt, gå till skolan och träffa kompisarna, till stallet och rida igång Grey ordentligt, börja planera tävlingarna framöver.
 
Inatt är den natten jag sovit mest, men vaknade klockan 5 och somnade inte förräns 8.. Har inte sovit många timmar dessa dygn, så man känner sig otroligt svag. Kan inte heller äta ordentligt då jag inte kan svälja utan att det gör ont.
 
Kvällen spenderas med Niklas i skype, blir så glad av att prata med honom. Nästa gång vi träffas är på sportlovet, så det är en månad kvar ungefär. Men det är värt väntan. 
 
 
 
 

Svar på kommentarer

Hur är det att ha kille ända i danmark??

Hur länge har ni varit tillsammans

Du är så mogen för din ålder!! Måste bara få säga det :D

Svar: Det är jobbigt med distansen så att säga, men samtidigt tror jag det är bättre att ha distans för då uppskattar man verkligen tillfällena man träffas och när vi väl träffas är vi minst 5 dagar tillsammans, och det är så sjukt underbart.
Vi har inte varit tillsammans länge alls, men vi var på g 1 månad innan vi blev tillsammans. 1 Januari blev vi tillsammans.
Tack så jättemycket, betyder otroligt mycket att få höra det. Jag känner själv att jag vuxit som person och blivit mognare och starkare dom senaste månaderna, och tycker det är sjukt kul att även du tycker det!
 
 
Har din vän Olivia sålt sin ponny?
 
Svar: Ja, eller förtillfället är han utlånad i 1 år, sen ska han säljas till dom som lånar honom.
 
 
 
 

Hemma

Gick inte till skolan idag då jag vaknde 02:30 inatt av att halsen gjorde så otroligt ont, hade ont i halsen igår men mycket värre idag. Så tog halstabletter men inget hjälpte. Sov lite senare i 2 timmar.
 
Jag och mamma åkte upp till stallet och fixade boxarna, och jag putsade även Greys träns och magplatta. Senare ska vi åka och handla mat och sedan ska jag till XXL och kolla på ett par träningsshorts.
 
 
 
 

Dags att börja igen kanske..

Intalar mig själv att varje gång jag skriver ett inlägg så ska jag fortsätta länge.. Men det håller aldrig..
 
För att uppdatera er om litegrann så var jag i Danmark över nyår och firade tillsammans med pojkvän och hans familj. Huset hade inomhuspool så badade gjorde vi en del!
 
Grey ska börja sättas igång lite nu efter han har tagit det lite lugnare under lovet. Tävlingarna börjar väll inte förräns i Februari eller senare för min del..
 
Ni får gärna komma med förslag vad jag kan blogga om, så underlättar det lite för min del!
 
 
 

Svar på kommentar

Vart bor din pojkvän?
 
I Danmark på ön Bornholm
 
 

RSS 2.0